Korfu tengerpart -jai csodálatosak. A kopár mediterrán sziklák helyett, csupa zöld vidék fogad minket. Fák, és sziklák váltogatják egymást. Nem véletlen, hogy Korfut smaragd-szigetként is szokták emlegetni. Korfu ideális görögországi nyaralást ígér minden korosztály számára. Homokos, és kavicsos tengerpartok váltogatják egymást, sziklákkal csipkézve. Csendes kis öblök, sekély víz mellett a mély, kristálytiszta, ugrálásra, búvárkodásra kitűnően alkalmas korfui strandokat is felfedezhetjük. Bérelj autót és járd be az egész szigetet.


Szálláskeresés

Booking.com


Autóbérlés Korfu

Arila – Korfu tengerpart

Ideális korfui tengerparti szakasz családosoknak. Tengerpartja keskeny, viszont hosszú. A víz nagyon nyugodt, és lassan mélyül, így kisgyermekesek is élvezhetik a nyaralást Korfu partjainál.

arial tengerpart korfu tengerpartjai

Agios Georgios – Korfu tengerpart

Az egyik legszebb homokos partszakasz Korfun. Bérelhetsz napernyőt és napágyat és a vízi sportok szerelmesei sem fognak unatkozni. A hosszú homokos partszakaszon garantált a nyugodt pihenés és az aktív kikapcsolódás is.

agios georgios tengerpart

Korfu apartman szállás

Paleokastritsa – Korfu tengerpart

Paleokastritsa partszakasza különleges, hiszen 5 öböl alkotja, melyek közül az egyik egy régi monostor alatt terül el. Láthatunk erre felé luxus jachtokat is, és élvezhetjük a mély víz adta lehetőségeket. Ugrálhatsz a sziklákról, vagy búvárkodhatsz, hiszen a tengeri élővilág itt igazán gazdag.

paleokastritsa tengerpart korfu

Halikounas – Korfu tengerpart

Egyedülálló partszakasz Korfu déli részén. A 3 km hosszú homokos partszakasz egyáltalán nincs kiépítve, így mindenképpen vigyél magaddal elegendő folyadékot, enni valót, plédet, napernyőt, és élvezd a háborítatlan, szeles tengerpartot. Szörfösök egyik kedvenc helye Korfun.

halikounas tengerpart korfu

Kerasia – Korfu tengerpart

Kerasia tengerpart több szempontból is megkapó. A csodás zöld környezet mellett, a víz kristálytiszta, kékből a tengerpart felé közeledve zöldbe megy át.  A parton találhatunk egy-két tavernát, és kis éttermet, ahol úszás, pihenés után kipróbálhatsz egy finom görög specialitást.

kerasia tengerpart korfu

Autóbérlés Korfun

Sidari – Korfu tengerpart

Sidari tengerpartja nagy népszerűségnek örvend és a szerelmesek csatornája a Canal d’ Amour is itt található. A legenda szerint, az a szerelmespár aki áthalad a csatornán, örökké együtt marad.

szerelmesek szorosa korfu

Paroulades – Korfu tengerpart

A legszebb strandok között számon tartott korfui strand csodálatos környezetben helyezkedik el. Az öbölben megbújó strand nagy népszerűségnek örvend.

korfu tengerpart

Apartman Görögországban | Olcsó repülőjegy Korfura | Autóbérlés online

Korfu látnivalói