Az egyik kedvenc kisvárosunk Szicílián Trapani látnivalóiról, érdekességeiről hoztam nektek pár képet. Számomra fontos, hogy mielőtt elmegyünk nyaralni kicsit utána nézzek, hogy mit érdemes megnézni, és a képek sokszor billentik a mérleg nyelvét, hogy hova is tervezzük a nyaralást. Trapani Szicília egyik kicsi gyöngyszeme.

Trapani látnivalói-ról és az élménybeszámolónkról itt olvashatsz. Szicília kedves kisvárosa, sólepárlóiról vált híressé, de nem csak e miatt érdemes ide ellátogatni, vagy épp itt megszállni.

trapani szicília


Szálláskeresés

Booking.com


Szállások Trapani

Trapani Szicília

Trapani nagyon kettős. Egyaránt élvezheted ha nyugodt kikapcsolódást keresel, vagy ha izgalomra, aktív kikapcsolódásra vágysz. Tengerpartja homokos, rendezett és tiszta, a város szélén található, sekély, így kisgyermekesek is élvezhetik. Hangulatos sétálóutcáján helyi specialitásoktól kezdve, fagyikon, olasz pizzán keresztül bármit megtalálsz. Apró utcáit felfedezve bepillanthatsz a helyiek életébe, a kikötőből hajó túrára indulhatsz, és autóval könnyen bejárhatod Szicília nyugati részét. Szicília az a hely, ahol tényleg érdemes autót bérelni, mert nagyok a távolságok, és bár körbe lehet autózni pár nap alatt a szigetet, nagy szervezést igényel. Én azt javaslom, hogy a legegyszerűbb, ha már Szicília repülőterén autót bérelsz.

Autóbérlés Szicílián

Íme néhány kép, a “Trapani én így szeretlek” albumunkból.