Ausztria a síelés szerelmeseinek paradicsoma, különösen az Alpok régióban. Az osztrák Alpok lenyűgöző tájakkal és kiváló síterületekkel büszkélkedhet, és minden télen milliók vonzanak ide a világ minden tájáról, hogy élvezhessék a fantasztikus hóviszonyokat és az egyedülálló síelési élményeket. Nem beszélve az ausztriai Alpok szállás lehetőségekről sem, igazi csodavilág ez.


Szálláskeresés

Booking.com


St. Anton am Arlberg

Az Alpokban számos világhírű síterep található. A St. Anton am Arlberg egyike ezeknek, ami híres az extrém terepről és a hóágyúkkal biztosított kiváló hóviszonyokról. Ez a helyszín ideális a haladó síelőknek és snowboardozóknak. A környék egyedi après-ski életstílusával is büszkélkedik, ahol a síelés után a vendégek számos étteremben és bárokban élvezhetik az esti szórakozást.

Kitzbühel – Ausztriai Alpok szállás

A Kitzbühel egy másik kiemelkedő síterület az Alpokban. Ez az egyik legismertebb és legrégebbi síparadicsom Ausztriában. A lenyűgöző kilátásokkal rendelkező pályák, a gyors felvonók és a bőséges hófödte lejtők teszik ezt a helyet ideálissá mind a kezdők, mind a haladó síelők számára.

Kitzbühel, Alpok szállás, síelés

Ischgl – Ausztriai Alpok szállás

Az Ischgl egy modern és vibráló síterep, amely kiváló minőségű pályáival és szórakoztató éjszakai életével vonzza a fiatalabb látogatókat. A síterepnek kiváló hóviszonyai vannak egészen tavaszig, így akár késő szezonban is élvezheted a friss havat.

Zell am See-Kaprun

A Zell am See-Kaprun egy másik népszerű síterület, amely lenyűgöző tavak és hegyek között található. A gleccseres síelés lehetőségét is kínálja, így akkor is síelhetsz, amikor más területeken már a tavasz köszönt be.

Ausztriai alpok szállás

Autóbérlés Ausztriában – Ausztriai Alpok szállás

Ezen síterületek mindegyike magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a látogatóknak. A modern felvonók és pályák mellett a helyi üzletek és éttermek is kiemelkedő minőségűek. A hagyományos osztrák konyha mellett nemzetközi ételek is megtalálhatók, így minden ízlésre található valami.

Az Alpok síterületei nemcsak síelésre nyújtanak lehetőséget, hanem télen más szabadidős tevékenységeket is kínálnak, mint például hótalpazás, szánkózás vagy akár téli túrázás. A páratlan panoráma és a friss hegyi levegő teszi az Alpokat a téli sportok szerelmeseinek első számú úti céllá Ausztriában. Az élmények gazdagsága és az Alpok fehér szépsége minden téli sportolót elbűvöl és feledhetetlen emlékeket nyújt. Ausztriai Alpok szállás.