Az Elba sziget Olaszországban, Toszkána régióhoz tartózó sziget csodálatos tengerpartokkal büszkélkedhet, amelyek vonzzák a látogatókat a gyönyörű homokos partokkal és a kristálytiszta vízzel. Nézzük meg Elba sziget legjobb tengerpartjai közül párat, ahova feltétlenül érdemes eljutni.


Szálláskeresés

Booking.com


Spiaggia di Cavoli – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Cavoli az Elba sziget egyik legnépszerűbb strandja. Hosszú homokos partszakasz és türkizkék tenger jellemzi. Ideális hely a napozásra, fürdőzésre és vízi sportokra. A parton kényelmes nyugágyak és napernyők bérelhetők. A gyönyörű környezet és a kristálytiszta víz vonzza a látogatókat, akik itt pihenhetnek és élvezhetik a tengeri élményeket.

Spiaggia di Sansone – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Sansone az Elba szigeten található egy lenyűgöző strand. A fehér homok és a türkizkék víz egyedülálló látványt nyújt. A sekély víz ideális úszásra és snorkelingre. A strandhoz a látogatóknak le kell ereszkedniük egy meredek lépcsőn. A lenyűgöző panoráma és a természetes szépség teszi ezt a helyet különlegessé.

elba sziget top 5 tengerpart

Spiaggia di Fetovaia – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Fetovaia az Elba sziget gyönyörű strandja. Finom homok, kristálytiszta víz és lenyűgöző táj jellemzi. A strand sekély vízzel rendelkezik, ideális úszásra és napozásra. A környező hegyek varázslatos látványt nyújtanak. A strand bárok és éttermek kínálnak frissítő italokat és helyi specialitásokat. Ideális hely a pihenésre és a természeti szépségek felfedezésére.

elba sziget tengerpart

Spiaggia di Lacona – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Lacona az Elba sziget egyik lenyűgöző strandja. Hosszú homokos partszakasszal és türkizkék vízzel büszkélkedik. A sekély víz ideális fürdőzésre és vízi sportokra. A strand széles választékot kínál napozóágyakból és napernyőkből. A környező dombok és a természeti szépségek lenyűgöző kilátást nyújtanak. Ideális hely a pihenésre és a tenger élvezetére.

Spiaggia di Capoliveri – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Capoliveri az Elba szigeten található, és lenyűgöző strand élményt kínál. Finom homokkal és türkizkék vízzel rendelkezik. A parton napozóágyak és napernyők bérelhetők. A strand környezetét a sziklás táj és a dombok teszik varázslatossá. Ideális hely a napozásra, fürdőzésre és a tengeri kalandokra vágyóknak.

elba sziget legjobb tengerpartjai

Spiaggia di Procchio

Spiaggia di Procchio az Elba szigeten található gyönyörű strand. Finom homokos partszakasszal és kristálytiszta vízzel büszkélkedik. A sekély víz kiváló úszásra és gyermekbarát tevékenységekre. A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők. A festői környezet és a természeti szépség ideális helyet teremt a pihenésre és a tengeri élvezetekre.

Autóbérlés Olaszországban – Elba sziget legjobb tengerpartjai

Elba sziget tengerparti szállásai

Az Elba szigeten számos tengerparti szálláslehetőség áll rendelkezésre. Itt vannak néhány ajánlás

Hotel Hermitage

Ez a luxus szálloda Portoferraio városában található, közvetlenül a tengerparton. Gyönyörű kilátással, privát stranddal és wellness-részleggel várja a vendégeket.

elba sziget szállások, elba sziget apartman

Hotel Del Golfo

Ez a négycsillagos szálloda Marciana Marina üdülőhelyén található, közel a tengerhez. Több tengerre néző szoba és egy privát strand is rendelkezésre áll.

Residence Alithai

Ez az apartmanház Marina di Campo városában található, közel a homokos tengerparthoz. Az apartmanok teljesen felszereltek, ideálisak családi nyaraláshoz.

Hotel Biodola

Ez a tengerparti szálloda a Biodola-öbölben található, lenyűgöző panorámával. Privát stranddal, medencével és elegáns szobákkal várja a vendégeket.

elba sziget tengerparti szállás

Ezek csak néhány példa az Elba szigeten található tengerparti szállások közül. A szigeten számos más lehetőség is áll rendelkezésre, amelyek kielégítik az ízlését és a költségvetését, és lehetővé teszik a pihenést és a tengerpart élvezetét.