Szeretnéd kedvesedet meglepni egy igazán jó Valentin napi wellness hétvége ajándékkal? Foglalj le egy tökéletes wellness hétvégét és pihenjetek, romantikázzatok. Használjátok ki a spa hotelek és wellness szállodák adta lehetőséget és frissüljetek fel, töltsetek minőségi időt kettesben.

valentin napi wellness hétvége


Szálláskeresés

Booking.com


Spa hotel és Wellness hotel

Pihenjétek ki a mindennapi stresszt, fáradtságot és mélyüljetek el a wellness életfilozófiában. Miről is szól valójában a wellness? A wellness egy összetett dolog, a test és lélek egészségét, a harmóniát jelenti. A wellness világon belül jöttek létre a spa– és gyógyfürdők, a wellness komplexumok. Egyszerűen ezeket, mint wellness hotelek és apartmanok emlegetjük. A spa hotelek olyan egészségvédő programokat kínálnak, melyek személyre szabottak, válogathatsz számos masszázs, méregtelenítő program közül, élvezheted a szaunák jótékony hatását, és végtelen nyugalomban pihenhetsz.

Próbáljátok ki Valentin hétvégén a wellness hotelek nyújtotta kényelmet, kikapcsolódást és töltődjetek fel.

A wellness hétvégék alatt nem csak a wellness és spa hotelek kényelmét élvezheted, nap közben beiktathatsz egy kis városnéző programot is.

Valentin napi wellness hétvége – Autóbérlés

Látogassatok el Hévízre, ahol 38 wellness és spa hotel kényeztetése mellett akár még a Balatonhoz vagy a Hévízi-tóhoz is ellátogathattok.

Egy Balaton parti wellness hétvége is igazán romantikus ötlet. Siófokon a Hotel Azur vár kiemelkedő spa és wellness részleggel, Balatonfüreden sem fogtok unatkozni, kipróbálhatjátok az 1200 nm-es wellness részleget, négysávos bowling pályát, az ínyenc éttermeket, pezsgő-fürdőzhettek, úszhattok, sétálhattok a Balaton partján vagy Balatonfüred történelmi belvárosában.