A tél beköszöntével Grazban is nyitnak sorra a híres grazi adventi vásárok. A karácsonyi várások nyitója a Bécsi Karácsonyi vásár, mely idén november 17-étől látogatható.  Graz adventi vásár 2012. november 23-tól (péntek), egészen december 24-ig tart nyitva.

Grazi adventi vásár nyitva tartási ideje

2012. november 23– 2012. december 23.

Minden nap 10:00-20:00-ig; az ételek árusító standok este 10 óráig

2012. december 24-én

10:00-14:00-ig tart nyitva a grazi adventi vásár


Szálláskeresés

Booking.com


Mitől olyan különleges a grazi adventi vásár? Ha időd engedi, fedezd fel saját magad. Akár 1 hetet is eltölthetsz Grazban úgy, hogy minden este egy másik adventi vásárra látogatsz el. A város több mint 10 pontján nyitnak 2012. november 23-tól a karácsonyi vásárok, bámulatos portékáikkal, ízletes karácsonyi falatkáikkal, fahéj illatú sütijeikkel, és a hagyományos karácsonyi ízekkel. Forral bor, puncs, forró csoki, mézeskalács? Mind rád várnak.

graz adventi vásár


Szálláskeresés

Booking.com


Hagyományos karácsonyi vásártól kezdve a kézzel készült termékeket rejtőn át a karitatív grazi karácsonyi vásáron keresztül a bohémig mindent megtalálsz. Minden nap egy új világba csöppenhetsz bele. Látogass el a jégszoborhoz, járd be a karácsonyi várost a karácsonyi vonattal, vagy sétálj egyet a hangulatosan, mesébe illően kivilágított városban. Graz idén sem spórol a villanyszámlán, így fényárban úszik karácsonykor a város, koncertek, hangulatos élőzene vár, miközben a karácsony illata lengi körül nemcsak az éjszakákat, de a nappalokat is.

graz szállás advent

Graz adventi vásár – Autóbérlés Ausztria

Grazban szemben a városházával áll majd a tradicionális adventi vásár 2012-ben, ahol a meleg, barátságos hangulat, a fények, a puncs illata, a sült gesztenye és a sok-sok kézi készítésű ajándéktárgy vár.

AZ Eisernes Tor téli standjainál forralt bor, puncs, alkoholmentes forró italok várnak, ízletesebbnél ízletesebb, illatosabbnál illatosabb falatkákkal, sült dolgokkal, édességekkel. A standok karitatív jelleggel üzemelnek, így a bevétel teljes egészében rászorulókon segítő szervezetekhez jut el.