A Rancho Texas Park egy kihagyhatatlan hely Lanzarotén. Ez a western-stílusú tematikus park számos izgalmas programot és látványosságot kínál a családoknak. A gyerekek élvezettel fedezhetik fel a vadnyugat hangulatát, részt vehetnek különböző bemutatókon, és megismerhetik a különböző állatfajokat. A parkban kialakított vízi vidámpark is nagyszerű lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, különféle medencékkel és csúszdákkal. A Rancho Texas Lanzarote Parkban a család minden tagja megtalálja a számára legkedvezőbb szórakozási lehetőséget.


Szálláskeresés

Booking.com


Állatvilág – Rancho Texas Lanzarote

A parkban változatos állatvilág található, beleértve házi kedvenceket, exotikus állatokat és madarakat is. Az állatok bemutatása mellett az egyes területeken számos program és show is várja a látogatókat.

A park különböző területein található papagájokkal való találkozás és a madárshow részei a látogatói élménynek. A papagájok a színes tollazatukkal és intelligenciájukkal lenyűgözőek. A parkban ragadozó madarak, például sólymok és sasok is bemutatkoznak, ahol a látogatók megismerhetik ezeknek az impozáns madaraknak a viselkedését és készségeit. Az állatfarm területén a gyerekek találkozhatnak lemurokkal és különböző háziállatokkal, mint például kecskék, juhok és malacok. Az állatfarm területén különböző emlősök élnek, mint például szarvasok, pónik és kecskék. Bivaly mellett még fehér tigrissel is találkozhatsz.

rancho texas fehér tigris  rancho texas hüllők

rancho texas teknősök

Állatshow – Rancho Texas Lanzarote

A madárshow során különböző madárfajok lépnek fel, repülnek és bemutatják különféle trükkjeiket. A park madár show gyakran magukban foglalják a papagájokat és más exotikus madarakat. Nyaranta általában napi 3-szor is megtekinthető 1-1 show. Ilyen például a fókashow is, ahol a fókák bámulatos bemutatót tartanak. E mellett a legnagyobb sikere a parknak a delfin bemutatókkal van, ahol a delfinek táncolnak, ugrálnak, trükköket mutatnak be oktatóikkal közösen. Belépéskor érdemes tájékozódni, hogy melyik show mikor látogatható, hogy aköré tudd szervezni a programot.

rancho texas foka

rancho texas sas show

Vizipark – Rancho Texas Lanzarote

A park egyik különlegessége szerintem a vizipark. Gyerek és felnőtt medencével, csúszdákkal kicsiknek és nagyoknak. Vizi játszótérrel, pihenő résszel, ahol a napágyakért nbem kell külön fizetni. Itt található étterem rész is. Ami extra költség itt, azok a zárható szekrények, amit érdemes a parkba belépéskor megvásárolni, hogy a strandcuccokat lepakoljuk, ne kelljen ay egész parkon végig cipelni.

A nyári hónapokban, ha ellátogatsz a Rnacho Texas parkba nem fogsz fázni, sőt, elegendő innivaló, sok naptej, sapka/kalap elengedhetetlen, és utána a lehülés a vizes részen szinte életmentő. A Rancho Texas park mindenképpen egy egész napos program.

rancho texas lanzarote vizi vidámpark

rancho texas strand

Játszótér gyerekeknek – Rancho Texas Lanzarote

Nagyon sok gyerek program várja a gyerekeket a Rancho Texas parkban, igazi élmény paradicsom. Van sima játszótér, de ezen kívül western stílusú akadálypálya is, illetve még evezni is lehet (ez külön fizetős program ).

Még több infót itt találsz a parkról, jegyekről, nyitva tartásról és aktuális programokról.

A Rancho park környezete, növényvilága is nagyon élevzetes, bemutatja a szigeten fellelhető kaktuszokat, ha nem jutsz el a Kaktusz Farmra, akkor se keseredj el, itt is csodaszép kaktuszkert vesz majd körül.

rancho texas kaktusz farm  rancho texas

Jegyárak 2024-ben

A belépőjegy tartalmazza az ingyenes transzfert a hoteltől, ha szükséged van és nem béreltél autót. A különböző állat showkat, a vizi részre a belépést, illetve természetesen az egeész park területén való tartózkodást, játszótér, állatok megtekintése..stb..

Felnőtt –  36 €

Gyerek (3-12 év) –  24 €

Nyugdíjas 65 év felett – 24 €

Autóbérlés Lanzaroten – Rancho Texas Lanzarote

Szállások Rancho Texas közelében

A Rancho Texas Park a sziget egyik népszerű turisztikai helyszíne. A közelben számos szálláslehetőség áll rendelkezésre, beleértve hotelt, apartmant és egyéb szálláshelyeket is. Az alábbiakban néhány példa a környékbeli szállások közül:

Lanzarote Princess (****): A Lanzarote Princess egy népszerű négy csillagos szálloda, amely a közelben található. Kényelmes szobákat, medencét és számos kényelmi szolgáltatást kínál.

lanzarote látnivalói és szállásai

Hotel Lava Beach (****): Ez a négy csillagos szálloda a tengerpart közelében helyezkedik el, modern és kényelmes szobákkal, wellness-részleggel és éttermekkel.

Hipotels Natura Palace (****): Egy további négy csillagos lehetőség, amely szép kertekkel és medencékkel rendelkezik, valamint közvetlen hozzáférést biztosít a tengerparthoz.

Aequora Lanzarote Suites (****): Egy négy csillagos apartmanhotel, mely kiválóan alkalmas családi tartózkodásra is. Könnyű megközelíthetőség, medencék és sportlétesítmények jellemzik.

Fontos, hogy a szállások kínálata és árai változhatnak, és érdemes előre foglalni a kiválasztott időpontban.