Lanzarote területén több Aqua Park is található, mindegyik sok-sok csúszdával, élménymedencékkel, számos vizi szórakozási lehetőséggel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Lanzarote Aqua Parkok Playa Blancán és Costa Teguise-nél találhatóak. Azonban több hotel is rendelkezik csúszdás viziparkkal, ahova csak a hotel vendégei mehetnek.

Az Aqua Parkok a jó meleg nyári hónapokban ajánlottak, mert a víz a mi tapasztalatunk alapján nagyon hideg. Egy alkalommal felhős időben látogattunk el az egyik vízi parkba és sajnos a gyerekek nagyon kevés időt tudtak a kisgyerek medencében tölteni, mert a víz szuper hideg volt. Pár évvel később mikor vissza látogattunk és már nagyobbak voltak, a nagyos csúszdákat is tudták használni, szaladtak ki-be a vízből, akkor ez már nem okozott nekik gondot.


Szálláskeresés

Booking.com


Aqualava – Lanzarote Aqua Parkok

Aqualava Playa Blanca városában található, és számos különféle vízi szórakozási lehetőséget kínál a látogatóknak

A vízipark különböző csúszdákat és vízi attrakciót kínál minden korosztály számára. Családi csószdák, úszógumis csúszdák, Lassú sodrású medence, haol úszógumiba ülve haladhatsz körbe. Van hullámmedence, úszó medence, és kisgyerek medence több csúszdával. A vízi játszóteret a kisebbek is nagyon élvezik. A Tropical Island elnevezésű területen trópusi környezetben lehet pihenni, kikapcsolóni.

Természetesen éttermek, fagyizók gondoskodnak róla, hogy a hűsítőt se hiányold.

Belépőjegy árak 2024-ben – Itt tájékozódhatsz a friss információkról.

Felnőtt – 25€

Gyerek – 18€

aqualava vizipark lanzarote

aqualava playa blanca vizipark

Aquapark Costa Tequise – Lanzarote Aqua Parkok

A Costa Teguise területén található Aquapark nagyon népszerű. Szintén nyári, meleg hónapokban ajánlott, ha szeretnél jól lehűlni és élvezed a csúszdákat. ABból nem lesz hiány, a costa teguise-i viziparkban egészen piciknek való csúszdáktól a legnagyobbaknak tervezett adrenalin fokozó csúszdákig minden megtalálható. Vannak sima medencék is, csúszhatsz úszógumin, élvezheted a szinte szabad esést, de a kicsit nagyobbak (5-6 éves kortól) is már izgalmas csúszási lehetőségeket kapnak.

Étterem, fagyizó, napozóágyak, napernyők, zárható szekrények, zuhanyzási lehetőség, minden van egy helyen.

Belépőjegy árak 2024-ben – itt tájékozódhatsz a friss információkról.

Felnőtt jegy – 26€

Gyerekjegy – 18€ (3 éves kor alatt ingyenes

Félnapi jegy is kapható. Délután 2 és 5 között a felnőtt jegy 18 euro , a gyerekjegy 14 euro.

Lanzarote Aqua Parkok

costa teguise vizipark

Autóbérlés Lanzaroten – Lanzarote Aqua Parkok