Myrtos-ról, Kefalónia legkedveltebb és legszebbnek tartott tengerpartjáról írni egyszerűen kötelező. A több mint 10-szer Görögország legszebb strandjának választott tengerpart a világ legszebb tengerpartjai listán is mindig feltűnik.

myrtos

Szálláskeresés

Booking.com


Apró, fehér kavicsos, kék zászlós tengerpart, meseszép környezetben helyezkedik el. Myrtos strandot körülvevő hegyek különlegessége, hogy még nyáron is zöld, így aztán igazán szép kontrasztot teremt, a zöld, fehér, kék elegye. A mészkőhegységnek köszönhető a szép fehér tengerparti látvány, és a víz különleges színe.

Kefalónia szállás

Myrtos part különlegessége még, hogy az öbölben sokszor nagy hullámok is előfordulnak, így nem csak a nyugis tengert élvezhetjük, akár a szörfözést is kipróbálhatjuk itt.

Myrtos teljesen kiépített. Aszfaltozott út vezet a partig, ahol nagy parkoló vár, felkészülve a sok-sok turistára, és köszönhetően a partszakasz nagyságának nem kell tartani a túlzsúfoltságtól sem.

Kefalónia autóbérlés

A strandon bérelhetsz napernyőt, napágyat, ebédelhetsz, hűsítőt vásárolhatsz. Az apró kavicsos partra érdemes szilikonos strand cipőt vinni, és vigyázz mert pár méterrel beljebb már mély a víz.

Hihetetlen, hogy egy ilyen kis sziget mennyi csodaszép természeti adottsággal bír.