Idén is jó korán már november 16-án kezdetét vette az adventi vásár Bécs-ben. Hogy mitől különleges a bécsi adventi vásár? Látogass el oda te is, és tapasztald meg, ahogy a kandírozott gyümölcsök, mézeskalács, forralt bor és puncs illata terjeng a levegőben. Miközben karácsonyi koncertek, zene és jobbnál jobb programok várnak.

adventi vásár bécs


Szálláskeresés

Booking.com


Adventi Vásár Bécs

A bécsi karácsonyi vásár minden nap 10.00-tól 21.30-ig, pénteken és szombatonként 22.00-ig tart nyitva.

Az idei bécsi adventi bögre is nagyon szép, nem hiányozhat a gyűjteményedből, és ha már a bögrét megvetted próbáld ki az ünnepi italok valamelyikét. A gyerekeket forró csoki, sült gesztenye és sok egyéb finomság várja.

Szállás Bécsben

A remek programok mellett a Christkindl Workshop – „Jézuska Műhelye”ismét sok-sok meglepetést tartogat az aprótalpúak számára.

Nyitva tartás: 9.00-19.00 óráig, december 24-én délután 4-ig.

Karácsonyi vásárok

A közel 150 fa bódé ismét gondosan válogatott árusai minőségi, helyi kézműves portékákat, karácsonyi díszeket, ajándékokat, játékokat kínálnak, finomságokkal várnak. Európa egyik legismertebb, legszebb karácsonyi vására a Bécsi adventi vásár idén is megeleveníti az elvarázsolt világot. Ahol a karácsonyi vasút, a bábszínház, a karácsonyi posta, póni lovaglás és megannyi remek program kínál feledhetetlen időtöltést. A bécsi „elvarázsolt világ” a legszebb este, amikor kigyúlnak a fények.

Autóbérlés Online

A bécsi adventi vásáron az idei Christkindl-el is találkozhatsz, idén már 10. alkalommal választottak Christkindl-t.