A legjobb partszakaszokat Máltán a sziget északi részén fedezheted fel. Málta legszebb tengerpartjai, kezdve Mallieha homokos partjával, nagyon változatosak. Itt, ahol a víz tiszta és nyugodt, családosok számára is ideális.

málta legszebb tengerpartjai

Szálláskeresés

Booking.com


Anchor Bay – Málta legszebb tengerpartjai

Ha izgalomra vágysz, keresd fel az Anchor Bayt Máltán, ahol a tiszta égszínkék tengervíz a búvároknak is kedvez, hiszen a sziklás öblökben a halak csak úgy hemzsegnek. Ráadásul Robert Altman itt forgatta a Popeye című filmet is, aminek a díszlete mai napig az öbölben megtalálható. Érdekes program bejárni a forgatás helyszíneit, fotózkodni Popeye-el, majd fürdeni egyet és este a sziklákról a naplementét nézni.

anchor-obol-popeye-falu-malta

Olcsó szállások Máltán

Golden Bay – Málta legszebb tengerpartjai

Málta nyugati partszakaszán a Golden Bay Málta legkiépítettebb, legjobban felszerelt homokos strandja. Ghajn Tuffieha Öböl és a Gnejna öböl szintén finom homokos partszakaszok, ha szeretsz napozni, fürdeni, pihenni, ezeket a részeket se hagyd ki a máltai nyaralás során.

malta-tengerpart-golden-bay

Üdülővárosok tengerpartjai

A főbb máltai üdülővárosok, mint Sliema, St. Julian’s, St. Paul Bay, Bugibba mind kiépített stranddal rendelkeznek, ahol napágyat, napernyőt bérelhetsz és van lehetőség zuhanyzásra, nem beszélve a parton található rengeteg étteremről és bárról.

malta-tengerpartjai

A máltai szigetcsoport egyik legszebb strandját a Blue Lagoon-nál a kék öbölnél találhatjuk, ide hajókirándulás keretein belül, vagy hajót bérelve juthatunk el. Az öböl csodaszép, kék vize kristálytiszta.

blue-lagoon-malta-tengerpart

Málta szigete kicsi, pár nap alatt bejárhatod autóval. Autóbérlés Máltán lehetővé teszi, hogy olyan partszakaszokra is eljuss, amit csak autóval érhetsz el. Fedezd fel Málta legszebb tengerpartjait egy körutazás alatt.

.

Hotel Máltán| Olcsó repülőjegyek Málta | Autóbérlés, autókölcsönzés repülőtér