A közkedvelt Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő az év minden napján várja vendégeit. A sárvári termálfürdőben nyáron a nyitott medencék, a kinti fürdőzési, szórakozási lehetőségek még nagyobb élményt nyújtanak, azonban ősszel, télen a fedett részek is kielégítenek minden igényt, legyen szó kikapcsolódásról, egy kis wellnessről, vagy éppen egy családi hétvégéről. A sárvári gyógyfürdőben a külső és belső gyógyvizes medencék a fájó ízületeknek, reumatikus betegségeknek, gerincproblémáknak nyújtanak gyógyírt.

sárvári gyógyfürdő

Sarvar hotel


Szálláskeresés

Booking.com


A termálfürdőben az új családbarát részlegen, klórmentes, azonban teljesen baktériummentes medencében élvezhetik a kisebbek és a nagyobbak is a gyermekmedencét, a családi csúszdát, a hullámmedencét, és bébi medence is várja az apró talpúakat  A szülők az óriás jacuzziból is szemmel tarthatják a kicsiket, vagy éppen pihenhetnek a napozóágyakon, bowlingozhatnak és élvezhetik az étterem kínálatát.

sárvári gyógyfürdő

A wellness hétvégék is vonzóak a sárvári termálfürdőben, wellness masszázsok, thai masszázs és egyéb kezelések, különböző pakolások, szauna és jacuzzi vár. A wellness részleg továbbá kozmetikai kezelésekkel, fodrászattal is kedveskedik a pihenni és szépülni vágyó vendégeinek.

Sárvári Gyógyfürdő – Autóbérlés Magyarországon

A gyógymedencék különlegessége, hogy kétféle forrásból nyerik a gyógyvizet, ahol a gyulladásos, reumatikus megbetegedéseken át, a mozgásszervi rehabilitációs gyógykezelésekig számos betegséget képesek gyógyítani és kezelni.