A Lipóti Termál és Élményfürdő az ország egyik legfejlettebb gyógyfürdőjének számít. A csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő gyógyfürdő Lipót turisztikai vonzerejét növeli. A 2002-ben felújított Lipóti Termál és Élményfürdő vize 2004 óta gyógyvíz, így a nátrium- hidrogén-karbonátos hévíz tökéletes reumatikus panaszokkal küzdőknek. Ggyulladásos ízületi betegeknek, gerinc betegeknek és kopásos, ízületi betegségek kezelésére, illetve mozgásszervi betegségek gyógyítására.

lipóti gyógyfürdő


Szálláskeresés

Booking.com


Lipót hotel

A Lipóti Élményfürdőben az 1200 nm-es strandmedence, mely vízi vidámparkot, csúszdákat és hullámmedencéket is rejt, tökéletes kikapcsolódást nyújt családosoknak. Aki pihenésre vágyik, egy kis wellness és spa körül forog a gondolata, számukra a pezsgőfürdő, a vízimalomban elhelyezett szauna, a gyógyvíz, és a kényeztető masszázsok nyújtanak felüdülést. Az aktívabbak vízi tornán vagy aerobikon is részt vehetnek, illetve a strand röplabda és focipálya is nyitva áll és külön trambulinos úszómedence is megtalálható. A hatalmas füves, fás, virágos területen játszótér és még egy halas tó is helyet kapott, nyaranta hétvégenként animátorok szórakoztatják a gyerekeket.

Lipóti Termál és Élményfürdő

Lipóti Termál és Élményfürdő – Autóbérlés

Lipót gyógyfürdő étteremmel, cukrászdával várja a fürdőzőket, pihenni, gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. Tökéletes 1 napra, vagy akár egy hosszú hétvégére, akár wellness hétvégét is szervezhetsz Lipótra, hiszen a közelben szállások, éttermek, és egyéb látnivalók várnak!