Pécs-től 2km-re az Árpádtetőn található Mecsextrém Kalandpark az ország legizgalmasabb kalandparkja, ahol minden korosztály jól szórakozhat.

A mecseki kalandpark igazi élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Kipróbálhatod az alpesi kötélpályát, ahol a magasban a fák ágai között, mászkálhatsz akár egy szuperhős. Már külön gyerekeknek kialakított rész is megtalálható. Felfedezheted a Tiroli csúszó pályát, ahol a köteleken csúszhatsz lefelé, vagy bobozhatsz az erdőben a közel 1 km-es, szakadékos és hullámzó, kanyargó, adrenalin fokozó pályán.

mecsextrém kalandpark


Szálláskeresés

Booking.com


Hotel Pécs – szállás, vendégház olcsón

Quadozhatsz vagy gokartozhatsz, kipróbálhatod magad a mászó falon, vagy rodeózhatsz. A kalandparkban a gyerekeket állatsimogató is várja, játszóház, ugráló asztal, lovaglás. Lövészetre is benevezhetsz, vagy a vadászatot választod?

A kaland azonban még mindig nem ért véget, a kisgyerekek kedvence a kalandvár, 40 méter hosszan kínál különböző ügyességi feladatokat, mászókákat, és egy hatalmas 3-as ikercsúszdát.

A kalandpark park egész napos kikapcsolódást ígér családosoknak, pároknak, adrenalin függőknek, természet kedvelőknek. Szervezhetsz osztálykirándulást, csapatépítő tréninget, vagy akár ovis programokat is, és még a szülinapos rendezvényekre is felkészült a mecsextrém park profi csapata.

Autóbérlés – Mecsextrém kalandpark

Tökéletes hely, ha szeretnéd, hogy a családod a szabadban töltse az idejét, együtt mulassatok.

Egynapos program vagy hosszú hétvége? Pécs és környéke tökéletes feltöltődést nyújt.