A Budapest Airport nyilvánosságra hozta, hogy soha eddig nem látott rekord született. Egy héten belül annyi új járatot indítottak Budapestről, mint még soha, kezdve az airBaltic Budapest-Riga járataival.

Elindult a Transavia.com diszkont légitársaság Budapest-Amszterdam közti járata, mellyel hétfő, szerda, péntek és vasárnap repülhetünk a Holland fővárosba. Természetesen a KLM napi 3 járata is éppúgy megmarad ezen az útvonalon.

Mindemellett 2 hónapnyi szünet után ismét lesz közvetlen összeköttetés Ciprussal. Budapest-Larnaca között repülhetünk heti 2 alkalommal a Wizz Air gépeivel. Ennek köszönhetően immáron 6 Wizz Air repülő állomásozik a budapesti reptéren.

Majd április 6-án a SmartWings is csatlakozik heti 2 Budapest-Párizs járattal, és várhatóan Barcelona lesz a következő közvetlen célpont. A nyári időszámítás keretén belül a SmartWings charter járatokat is indít görög illetve bolgár városokba, így ha a hosszú autóutakból eleged van, most már egyszerűbben is elérhetővé válnak a kedvelt nyaralóhelyek.

Bővebb információt a Budapest Airport honlapján olvashatsz.