Már csak 2 hét és november 12-én nyit a Bécsi Adventi vásár, vagyis a minden évben megrendezésre kerülő Christkindlmarkt a Rathausplatzon. Az ünnepélyes megnyitó délután fél 4kor, azaz 15.30-kor kezdődik, amikor is Hans Niessl felkapcsolja a hatalmas karácsonyfa égőit. Ez után indulhat a hamisítatlan adventi vásár Bécsben, és ettől a naptól kezdve nem kell sokat várni, és sorra nyitnak meg Bécsben és ország szerte a különböző karácsonyi vásárok.

A gyerekek kedvence a Jézuska Műhelye is ezen a napon nyit, és már reggel 9-től várja a gyerkőcöket, hogy különleges ajándékok készülhessenek a szülőknek, nagyszülőknek. A Christmas Workshop este 7-ig tart nyitva, december 24-én viszont már 4 órakor bezár.

A karácsonyi vásáron kívül a Városháza parkjában számos egyéb látnivaló és szórakozási lehetőség várja az oda látogatókat. Többek között a fantázia fák, amelyek díszes égőkkel vannak feldíszítve, a rénszarvas vonat, a postahivatal, mágikus kastély. Ne feledkezzünk el a forralt borról, a puncsról, a forró csokiról, a mézeskalácsokról.

 

Érdekel, idén milyen bögrével várják az adventi vásárra érkezőket? Látogass el te is a karácsonyi vásárra, foglalj szállást Bécsben.

 

 

 

Olcsó szállások Bécsben | Online repjegy foglalás | Online autóbérlés