Idén ismét megrendezésre került a dublini Oktoberfest, ahol a tavalyi év több mint 70ezer fős látogatottsága után a rendezők idén is tömegeket várnak.

 

Szállásfoglalás – Dublin

A fesztivál szeptember 22-én kezdődött és október 9-éig tart. Nem vitás, a sörfesztivált az eredeti Müncheni Oktoberfest ihlette, és annak mintájára rendezik meg évről évre.

A fesztivál különlegessége, hogy tényleg a német kultúrát igyekeznek megteremteni, így rengeteg német ételspecialitással találkozhatunk az elengedhetetlen kellék, a korsók, a sör, a perecek mellett.

Búzasört iszogatva meg tanulhatunk a rendezvényen jódlizni, polkázni és bajor zenészek szórakoztatnak minket.

A hagyományos német ízek kedvelői, és azok is, akik még csak most ismerkednének vele, jó helyen járnak. Aki nem jutott el az eredeti Oktoberfestre, sikeresen pótolhatja az élményt. Hamisítatlan német ízek és hangulat mellett Dublin látnivalóit is megcsodálhatjuk.

Az étlapon szerepel az eredeti bajor kolbász, sütemények, savanyú káposzta, gyömbéres mézeskalács szívek és a käsespätzle a túrós csusza, bajor sonka és egyéb sültek.

Élőzene, mulatság, szórakozás vár mindenkit, másnap pedig élvezhetjük a késő szeptemberi utolsó napsugarakat és bejárhatjuk Dublin látványosságait

Olcsó szállások Dublinban | Akciós repülőjegyek Dublinba | Fedezd fel Írországot!- autóbérlés